Job-Coaching

Samen sterk

Je hoeft het niet alleen te doen.

Wij hopen jou net als vele anderen te begeleiden naar een succesvolle en bevredigende carrière

Bij Heres Consultancy zijn we toegewijd aan het ondersteunen van individuen op hun pad naar werk en welzijn. Ons team van ervaren jobcoaches en re-integratiecoaches gebruikt de nieuwste technieken in Neuro Emotionele Integratie (NEI) en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) om jou te helpen jouw doelen te bereiken en obstakels te overwinnen.


Onze Aanpak

1. Persoonlijke Begeleiding

Elke klant is uniek, en wij geloven in een op maat gemaakte aanpak. Onze coaches nemen de tijd om jouw persoonlijke situatie, doelen en uitdagingen te begrijpen. We werken samen om een plan te ontwikkelen dat jou het beste ondersteunt.

2. Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI is een methode die gericht is op het opsporen en oplossen van onverwerkte emoties die je kunnen belemmeren in je persoonlijke en professionele leven. Onze coaches gebruiken NEI om diepgewortelde blokkades aan te pakken, wat kan leiden tot meer zelfvertrouwen, motivatie en uiteindelijk succes op de werkvloer.

3. Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)

NLP is een krachtige techniek die zich richt op het begrijpen en veranderen van onbewuste denkpatronen en gedragingen. Door het toepassen van NLP-technieken helpen onze coaches jou om effectiever te communiceren, beter om te gaan met stress en je doelen efficiënter te bereiken.

En natuurlijk weer passie en plezier in jouw leven te beleven

Samen op weg


Onze Diensten

Jobcoaching

Als jobcoaches begeleiden we je bij elke stap van jouw carrièrepad. Of je nu net begint, een carrièreswitch overweegt of terugkeert na een periode van afwezigheid, wij staan voor je klaar. Onze diensten omvatten:

  • Carrièreadvies en -planning
  • CV- en sollicitatietraining
  • Vaardigheden- en competentieontwikkeling
  • Ondersteuning bij werkgerelateerde uitdagingen

Re-integratiecoaching

Terugkeren naar de arbeidsmarkt na een periode van afwezigheid kan een uitdaging zijn. Onze re-integratiecoaches helpen je om deze overgang soepel en succesvol te maken door:

  • Begeleiding bij het opbouwen van zelfvertrouwen en veerkracht
  • Ondersteuning bij het vinden van geschikte werkgelegenheden
  • Coaching bij het omgaan met werkgerelateerde stress en obstakels
  • Het creëren van een duurzaam en bevredigend carrièrepad

Waarom Kiezen voor Heres Consultancy?

Bij Heres Consultancy geloven we in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze integratieve aanpak met NEI en NLP zorgt ervoor dat jij niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk kunt groeien. Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij jouw volledige potentieel kunt bereiken.

Wie krijg jij als coach?

In de meeste gevallen krijg je Katinka Heres als coach( zie foto)

referenties :

 Docent

Begeleiding op de werkplek om uitval te voorkomen.

ik heb bij Katinka een vip arrangement gedaan. Ik vond het een complete therapie met kinesiologie, en dubbel check of alles klopt. En daarna integraties gedaan.
Ook de sessies thuis uitwerken en 3x per week integraties gedaan. Daarnaast trainen en inzichten en manier van communiceren.
Het was veel en niet eenvoudig, maar dubbel en dwars waard.

Ook huiswerk meegekregen om te onderzoeken waar verdere behoeftes liggen en het opzetten van een emotioneel paspoort.

Ik heb nog nooit zo diepe, goedvoelende en complete therapie gehad. Emoties die mij grotendeels onbewust aanstuurden bewustgeworden en de lading stap voor stap eraf gehaald.

Met als gevolg veel minder triggers in het dagelijkse leven. Met als gevolg veel meer tevredenheidsgevoel en innerlijke rust….
He hé eindelijk, rust in de kop en lijf…

Ik kan het ieder aanraden als een cadeau voor jezelf….
En mijn werkgever heeft in.overleg zelfs het hele traject betaald!! Werkgever hebben er vandaag de dag echt wel wat voor over om hun werknemers te behouden en gelukkig te zien, dat beseft niet iedereen.
Zelfs een 6 rittenkaart als nazorg om te blijven monitoren en in te grijpen als het gewenst is.

Het was hard werken en de Derk 2.0 kwam niet vanzelf, maar stap voor stap gekomen.

Mijn dank en mijn respekt!

Derk van den Dungen

begeleiding vanuit werk naar nieuwe uitdagingen

Karin van Dijk

2 reviews • 0 foto’s

starstarstarstarstar 29 mrt 2018

Veel inlevingsvermogen, aanpak in de kern met als resultaat veel inzichten en een enorme groei. Ook geweldig met kinderen!

begeleiding vanuit werk naar nieuwe uitdagingen

SNS – SCOTMARINE – MAVIM – PALAS ATHENA – NS – ING

“Ik was jaren geleden al klant van Katinka als General Manager en reisde veel. Ik had soms even feedback nodig van een deskundig en neutraal persoon. Door deze coaching kon ik de acute stress door de technieken, aangereikt via deze coaching, beheersen en kon ik weer vitaal en helder over op mijn klanten en personeel. Katinka heeft samen met mij nadat ik noodgedwongen gestopt ben met mijn bedrijf en ik een burn out terecht kwam,  mij via een prachtig outplacement traject op de juiste plek kunnen plaatsen waar ik al mijn talenten gebruik en meer zin kan geven aan mijn echt missie en talenten.
Ik ben weer heerlijk aan het werk  ik ken mijn grenzen nu beter en weet wat ik kan wil en waar ik het voor doe.”
Christa Falhaber (ondernemer voorheen General Manager Scot Marin)

begeleiding vanuit werk naar nieuwe uitdagingen

Mijn ervaring met de coaching is dat ik erg onzeker was naar andere mensen toe. Ik maakte me druk hoe ik over kwam. Ik ben ook vaak overspannen geweest. Door de coaching weet ik waar ik de fout in zou kunnen gaan. En daar door kan ik het ook voorkomen. Ik ben een gelukkiger en blijer mens geworden wat ik zelf nooit heb durven dromen, gezien mijn ervaringen in het verleden waar ik alleen maar gebruikt weert door mensen. Maar dat laat ik nooit meer toe! Ik heb mijn eigenwaarde terug en kom voor mezelf op. Ik ben dankbaar voor deze methode die ook mij heft kunnen helpen en dat in zo´n kort termijn. Het is nu drie maanden geleden en ik voel me nog steeds zo!“
Mevr Elly Lourens (beveiligingsbeamte)

begeleiding beter functioneren om uitval te voorkomen

“Door de coaching kan ik als advocate de stress en hoge werkdruk aan. Ik kan dankzij de adviezen ook vitaal blijven door het maatadvies en de praktijkgerichte coaching.
N.N. (Advocate)

“Ik ben door deze coaching een betere ondernemer geworden accuraat vitaal en vol zelfvertrouwen in mijn kennis en kunde. Ik kwam tevens met een fysieke klacht en dat is tevens via de persoonlijke coaching en supplementadvies weer helemaal in topstaat!”
Mevr J. Kleinwolterink (ondernemer

F de Nooij

Frans de Nooij

2 reviews • 1 foto

starstarstarstarstar 24 mei 2022

Aandachtige analyse en resultaatgerichte behandeling. Empatische benadering en een breed spectrum aan therapeutische mogelijkheden


Klaar om de Volgende Stap te Zetten?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen ontdekken we hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen op jouw weg naar succes

wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak vraag dan een gratis Groeigesprek aan dat natuurlijk ook via onze whatsApp knop