Agenda Tickets Acties

Tickets voor de Mindfulness Healing
| € 127-

Doe je mee aan de Mindfulness sunday?10995393_10153199037038183_4399709597339892108_n Wil je mee doen aan deze mindfulnes healing roze lotusdie echt wat voor je voor je doet voor jouw Body Mind en Soul wil je  spirituele lifting? Wil je ook dat het gevoel blijft en anker voor de maand doe dan echt mee! Wil je snuffelen aan onze Mindfulness klas?
Kom dan op zondagmorgen mee doen met ons, geef je wel even op er is beperkt plek kosten  64,50 euro meld je aan via ons contact formulier of heresconsultancytopcoaching@gmail.com


Nieuwe Actie: Consult en Sauna


afbeelding sauna soesterergCombineer een consult met een sauna gang of nog beter met een sauna abonnement, via mijn bedrijf kun je tevens korting krijgen. De combinatie voor Vitaliteit Body Mind Soul! Het is mogelijk om meteen na jouw consult in mijn kantoor om alles los te mogen laten boven in de Sauna Omega is 5 minuten rijden van mijn praktijkruimte Ik heb zelf jaarabonnement genomen een must voor iedereen! Dus,wil je echt een gezonde vitale organisatie of wil je nog beter jouw werk kunnen doen kijk dan voor de mogelijkheden voor een Vitaal en extra Sauna abonnement via mijn bedrijf wil je teruggebeld worden voor de mogelijkheden of bel 0624541639


Vitaal testscan

11155032_10153000618368183_1210400770278737072_o
11011838_10153147172708183_7086091615485121905_nMeten is weten. Je kunt je vitaliteit laten testen, beter preventief dan curatief. Neem voor inlichtingen contact op via ons contact formulier of heresconsultancytopcoaching@gmail.com


Workshop “Sta in je kracht”

Dit is een uitnodiging om deel te nemen aan de workshop sta in je kracht investeer je vaak teveel of uitsluitend in de ander?
Vaak is dat je partner, je collega of een nieuwe liefde.

Het belangrijkste wat je in deze workshop leert is je basis te versterken en tevens te krijgen wat jij nodig hebt. Door de emo /pincode leer je meer, communiceer je beter en ben je vitaler. We gaan via learning by doing kiezen uit een waaier van ontwikkelingsmodellen. Waarbij de Emo-Pincode en jouw Basisbehoefte  bovenaan staat en direct al inzicht geeft voor een gelukkiger leven en communicatie. Want na het volgen van deze workshops ben je meer ZEN – Meer Bewust – Communicatief sterker, vitaler  en ervaar je minder fysieke stress. De workshop leert je het leven weer als een spel te zien met regels waar jij gebruik van mag maken,Ik heb heel veel mensen mogen leiden op hun pad van rust en kracht en geluk en kracht.bovenaan staat en direct al inzicht geeft voor een gelukkiger leven en communicatie.

Blok1: Intuïtie volgen…
Door mijn verrassende unieke techniek die ik vaak toepas bij mijn clienten, leer je stapsgewijs je intuitie te volgen.Door angst in het verleden teleurstellingen,durf je daar niet meer op te vertrouwen.Door angst in het verleden of teleurstellingen,durf je daar niet meer op te vertrouwen.
In dit blok ga je er aan werken om dat 
weer aan te gaan.

Blok 2 Erkennen en Herkennen.
We gaan met elkaar bekijken wat ons belemmert. We gaan de specifieke valkuilen opsporen. In dit blokje gaan we werken met elkaar om dingen te erkennen.Dit doen we met humor en zelfreflectie je krijgt input door dat je aan een nieuwe workshop voor vrouwen.Ken jij de regels van de liefde en de communicatie? Lever jij veel te vaak in,ander? Vaak is dat je partner, je collega of een nieuwe liefde.Het belangrijkste wat je in deze workshop leert is basiste versterken en tevens te krijgen wat jij nodig hebt. Door de emo pincode leer je meer, communiceer je beter en ben je vitaler. We gaan via learning by doing kiezen uit een waaier van ontwikkelingsmodellen. Waarbij de Emo-Pincode en jouw Basisbehoefte bovenaan staat en direct al inzicht geeftvoor een gelukkiger leven en Blok 2 Erkennen en Herkennen. We gaan met elkaar bekijken wat ons belemmert. We gaan de specifieke valkuilen opsporen. In dit blokje gaan we werken met elkaar om dingen te erkennen. Dit doen we met humor en zelfreflectie je krijgt input door dat je je dingen hoort die je herkent een mooie spiegel die voor jou gaat werken. 

Blok 3: Als het goed is weet je waar het om gaat
Je gaat kijken waar de kern ligt van jouw valkuilen om dingen te krijgen die jij nodig hebt. Als die gevonden zijn gaan we met de techniek aan de gang die je geleerd hebt. We gaan alle negatieve patronen omzetten en loslaten die je intern en extern hebt opgebouwd. Via de unieke methode ga je ze bewust en onbewust loslaten. Heerlijk een feest van herkenning!

Blok4: De regels voor communicatie 
Hoe communiceer jij naar jouw geliefde. Ben je de bedelares of de koningin? Door dat je nu in jouw kracht staat ga je de juiste communicatie aan met je omgeving en geliefden.

Blok 5: Kracht van binnen uit. Bedelares of de koningin?
Dit blok gaat over vitaal communiceren en in je kracht blijven zonder verslaafd te worden aan de ander. Een must voor iedereen die teveel geïnvesteerd heeft in de liefde. We gaan naar onze innerlijke kracht en emotioneel evenwicht om nieuwe patronen te ontwikkelen in jouw leven en in de liefde.

IMG-20130912-WA0006Info: als je meedoet met de cursus krijg je een uniek cadeau wat helemaal past bij jou. Tevens krijg je korting op de entree van de sauna. Je krijgt een certificaat bij deelname van de hele cursus en tevens de hand- out. Je bent meer dan welkom om mee te doen op dinsdag 10.00 t/m 12.00uur.
Kosten zijn  per keer 49,95 korting op de sauna entree je mag dan voor het avondtarief naar binnen, 5x  € 225

Consulten worden vergoed door de verzekeraar.

Data volgt  : het is mogelijk om met jouw vriendinnen club te komen op de data dat voor jullie uitkomt .