Referenties Particulieren

“Ik kwam voor meer rust en zekerheid op alle fronten heb ik  in een korte tijd een kracht ontwikkeld naar mijzelf en de buitenwereld toe.Ik heb tevens meer energie voor andere dingen en kan beter mijn werk en prive scheiden.

Mevr D te B.

Wat heb jij mij een waanzinnig mooi inzicht gegeven wat mooi en ik kan hier ook echt wat mee.

Sylvia van Mil

‘Echt, soms zie je het niet meer van jezelf, maar Katinka legde haarfijn bloot waar ik ik eigenlijk naar hunker en waarom ik steeds in mijn relatie dezelfde fouten maak.

Ze gaf mij echt een zetje in mijn rug om toch dit patroon aan te pakken en echt naar mijzelf te gaan kijken.

En ja hoor, ik kan niet anders zeggen dat ik direct haar tips kon toepassen. Super praktisch’ en heel toepasbaar

Riemke visser – leerkracht

‘Katinka heeft compassie en inzicht. Beetje confronterend, maar ook geweldig ze geeft tegelijkertijd ook heel veel krachtbronnen mee om verder te gaan. Want je hebt soms die spiegel nodig om te zien wat je aan het doen bent en ze begrijpt mij echt. En ook daar helpt ze mee. Ongelooflijk wat zo’n gesprek mij al gegeven heeft.

Wat een lieve warmte en wat een steun is dit geweest

Ik ben blij dat ik gebeld heb.

Nico ter Baak financieel beheer


“Mijn dochter was onzeker en had leerprobemen om de middelbare school. Het was verbluffend: na 1 coachingsgesprek zag ik mijn dochter veel zekerder, ze kon zich beter weren maar was ook vrolijker, ze neemt de stof nu beter op en zit lekker in haar vel en ze gaat het zeker halen. Door de emo pincode techniek kan ze nu zelf heel veel doen voor een examen en gaat er met veel meer rust in.
Ik heb meer van mijn dochters in de coaching gedaan en stuk voor stuk heb ik zie echt verbetering in hun leerprestaties!”
Mw C v.d. P.


“Lieve Katinka
Nu alle onderzoeken zijn afgerond kan ik je vertellen dat alles met mij in orde is. Niets gevonden dus.
Een heerlijk gevoel, Meniere blijft eventueel een optie. Maar sinds ik bij jou geweest ben heb ik dat nare gesuis in mijn oor niet meer terug gehoord. Ik heb onze gesprekken als heel bijzonder ervaren.”
Mevr Vosters ( huisvrouw en partner Alzheimerpatient)


“Last van mijn bijnieren (vooral in bed), dat is helemaal over. Mijn spierenergie is VEEL BETER geworden. Ik ben ook minder angstig de laatse tijd, ik voel me zeker minder angstig en ik voel me meer OK. Voorheen had ik weinig energie, snel moe bijna niet meer kunnen lopen na de behandeling voor het eerst weer kunnen lopen sinds 30 jaar weer kunnen fietsen lopen ongeveer 3 km voorheen 50 meter. Ik kan weer dansen. Ik ben allerlei reguliere artsenspecialisten weten niet veel meer te doen dan medicijnen voor te schrijven. Ik voel me zekerder, meer zelfvertrouwen kan beter voor mezelf opkomen, minder angstig minder verlegen.”
klacht: myasthenie gravis
Mevr Marja Bakker


“Mijn bezoek was zeer nodig ik was depressief,  ik leed aan een alcohol verslaving en was  zeer agressief  naar mijn relaties. Ik wilde hier echt vanaf maar het overkwam mij als het ware.
Ik heb ingezien wat de kern van het probleem was en mijn rol,in dit leven en in de relatie die over is gegaan.
Nadat Katinka mij en mijn toenmalige partner met veel kundigheid geholpen had, en mij van de alcolverslaving had afgeholpen.
Waar ik ten altijd een beroep op haar kon doen, ben ik na mijn scheiding in mijn rouwproces er nog beter uit gekomen dan ik al was er is een wereld voor mij open gegaan ik ben haar erg dankbaar.
Zij is wel zo professioneel dat zij de cliënt niet afhankelijk maakt van haar of de therapie .
Ik had  ook  en last van mijn lever ik ben geheel genezen heb weer een fijne en nu een gelijkwaardige relatie en voel me heerlijk.”
E. B. (ondernemer)


“Ik ben bij Heresconsultancy gekomen om van mijn rookverslaving af te komen. Het was voor mij een eye-opener om te zien wat mijn onderliggende patronen waren. Ik weet nu wat mijn tiggers zijn en wat ik voor patronen moet veranderen, om niet meteen naar de sigaretten te grijpen.
De coaching was een verademing om er tegen aan te gaan.Tevens heb ik mezelf leren kennen aangaande mijn functioneren als manager in de IT.
De skills aangereikt door de coaching gebruik ik nog steeds met succes.”
N.N. (IT manager)