Uncategorized

Welkom

Welkom op mijn website. Mijn naam is Katinka Heres. Met mijn bedrijf Heres Consultancy bied ik voor zowel bedrijven als particulieren coaching en training. Je kunt bij mij terecht voor: Doelgericht communiceren Faalangst, Re-integratie, Vitaliteit, Mindfulness, Dyslexie, Burn-out  en veel meer.

Wil je wel eens weten wat jouw echte leeftijd weten en wil je er snel 10 jaar jonger uit zien?Dan is de Emotie- Detox -Vitaliteit scan een must! Je kunt direct zien waar je staat  zit je op  nul  of op de hoogste score op 15 dan gaan we voor je aan de slag.

Therapie coaching via een unieke aanpak via de Emo Pincode NAC en complementaire geneeskunde wat al vele jaren werkt.

11155032_10153000618368183_1210400770278737072_o

blijf vitaal en maak geregeld alle cellen actief blijf emotineel in balans

 

Veel patiënten zijn laaiend enthousiast omdat ze het zelf kunnen toepassen en ook resultaat voelen Deze  methodieken werken  via jouw bewustzijn en onderbewustzijn jouw belemmerende patronen worden  doorbroken, zodat jij de regie over jouw eigen leven terugkrijgt op gezondheid Body Mind Soul( vergoeding mogelijk via de verzekeraar)

Wat resulteert in  meer energie, vitaliteit en werklust ervaart zowel privé als zakelijk
Vanuit een holistische visie help ik je lichaam en geest, verstand en gevoel in harmonie te brengen. Ook kinderen kan ik hulp bieden bij het versterken van zelfvertrouwen en verhelpen van faalangst.
 

 06 24541639 of mail mij voor een afspraak

Graag tot ziens! Katinka Heres

 

Even voorstellen Katinka Heres is natuurgeneeskundig registertherapeut, tevens NAC NPL Practionar Trainer en Emo/NEI/ Coach. Ze heeft haar praktijk in 1997 gevestigd. Kinderen die de Emo Pincode ervaren, geven aan dat ze zich rustiger voelen en lekkerder in hun vel zitten. Vooral als het even tegen zit, helpt de Emo Pincode om zich goed te kunnen uiten focussen en mentaal weerbaar te worden.