Dyslexie& Stress

Binnenkort start onze training stressloos les geven weer voor de docenten

heb je interesse meld dit dan even via Contact

IK BEN… PERFECT!

Training jonge volwassenen

Beter leren en presteren. Balans van het lichaam en de geest. Cito/examen training / Perfecte Tools. Faalangsttraining Verhogen van de weerbaarheid ten aanzien van pesten voor volwassen en kinderen

Voor wie is deze coaching?
Merkt u dat uw kind door alle Cito-stress of uzelf prestatie- stress ervaart, of alle eisen die er aan uw kind worden gesteld op de middelbare school onrustig of nog erger: depressief wordt?
Dan hebben we het over examen- en huiswerkdruk en het omgaan met medeleerlingen.

Denkt u dat uw kind een steuntje in de rug kan gebruiken?
Denkt u dat uw kind wordt gepest en maakt u zich daar zorgen over?

Wilt u weten wat u kunt doen om uw kind te helpen, zodat het daar gemakkelijker mee om kan gaan en school leuk en fijn gaat vinden?
Hoort u uw kind vaak zeggen: “Het is nou eenmaal niet anders; ik ben wie ik ben?” En heeft het geen idee dat daar met een klein beetje hulp iets aan te veranderen valt?
Wilt u uw kind ook leren hoe het om kan gaan met faalangst en met de black-outs die daaruit voortkomen? Wilt u een coach voor uw kind die vooral warm, betrokken en deskundig is en goed aansluit bij wat uw kind nodig heeft?

Werkwijze:
Tijdens de intake kijken we waar we aan kunnen werken dat doen we door middel van de kinesiolgie

uitleg kinesiologie We meten we de vaardigheden door, en proberen we de blokkades van uw kind te traceren. Ook kijken we waar de valkuilen zich bevinden waardoor het bewust of onbewust (faal)angstig werd. Daarna maken we een werkplan en een Emo Pincode-schema. In een consult vertellen we meer hierover. Onze methodiek werkt op maat en wordt toegesneden op het profiel van uw kind. De Emo-pincode is een techniek die het kind altijd kan gebruiken, wanneer en waar het maar wil.

We gaan met uw kind aan de slag door te kijken wat het voelt en denkt. Onze methode analyseert bewuste en onbewuste blokkades. We halen hiermee boven wat uw kind belemmert. Uw kind gaat zich weer goed voelen en kan alles uit zichzelf halen wat nodig is om te slagen. De prestaties verbeteren, zowel op sociaal als op cognitief niveau. Alle vaardigheden en mogelijkheden die uw kind in zich heeft, worden vrijgemaakt. The sky is the limit.

Tools: Emo- Pincode.- NLP –  Creatieve therapie en meer…
Het is krachtige techniek die meteen werkt! Wilt u echt iets doen wat helpt?Dit is het nieuwste  tool die je zelf kunt toepassen met je kind en nog beter.. je kind leert het tevens toe te passen in de situatie waar nodig.

Kids en scholieren maken er dankbaar gebruik van tijdens examen tijdens of voor de cito test en moeilijke situaties.
Wilt u een een methode wat echt werkt en wilt u dat uw kind uit de piekerzone blijft?Aarzel dan niet en maak snel een afspraak! Een intake kost € 127,50,-. Voor de beste leerprestaties van uw kind zien we uw kind graag een uur per week. De consulten worden vergoed door de verzekeraar.

IMG01059-20110911-1547