Vitaliteit

Emotie, Gezondheid,  Voedings- en bewegingsadviezen.
img1521816099(1)Wil je getest worden op basis van Biologische leeftijd, Detox  en je Emotiescore en wil je ook weten hoe het verder met jou gezondheid gesteld is? Wil je weten wat jouw  Vitaal score is maak dan een afspraak via onze contactpagina.

We kunnen ook testen als je niet naar de praktijk kan komen: wij kunnen via jouw speeksel een analyse maken van jouw Bio Vitaalscore. Vraag  de BTIS Speekseltest aan. Je weet dan meteen wat je werkelijke leeftijd en je weerbaarheid op dit moment is.

per consult geld nu een zomerkorting van € 82.50-

Kosten voor een 3 lagentest en kuur  komen op € 225,00 verdeeld over 3 testmomenten.

Vitaliteitskunde
In de vitaliteitskunde staat voorlichting en opvoeding van de cliënt centraal en voedingen en bewegingsadviezen. Daarom is de cliënt dus ook zelf spierenlabelverantwoordelijk voor het succes van de therapie, daarnaast moet de therapeut charisma en kennis hebben om het beste uit de cliënt te halen. Visualisatie, meditatie, leefwijze, zelfmedicatie, sportadvies en onderkennen van sabotagemechanismen zijn sleutel begrippen.

Deze coachingstrajekten kunnen individueel of in groepsverband worden uitgevoerd. Dit helpt de bedrijven om ziekteverzuim terug te dringen en om ervoor te zorgen dat de medewerkers vitaler worden, groeien en meer leren. In de reguliere bedrijfsgeneeskunde wordt voornamelijk aandacht besteed aan medische controles en stressmanagement.

Trainingen en Seminars
Heres consultancy geeft trainingen en seminaars ook voor leken in de vitaliteitskunde. Een vitaliteitscoach werkt continu aan zich zelf door studie en introspectie, waardoor ze anderen beter kunnen steunen in hun processen. Vitaliteit begint met gezonde cellen, dat houdt in dat we de cliënt ook leren hoe we die in stand houden en wat we er blijvend aan kunnen doen. Hoe minder energie we besteden aan nutteloze zaken hoe meer er tijd over blijft om alles uit je leven te halen en uiteraard ook uit je werk.
Die bewustwording komt vaak, is ons gebleken, tot stand in een workshop of training, als mensen ook echt voelen hoe het is om energiek te zijn.

Wilt u meer weten over de methodiek, vergoeding door de verzekeraar: bel of mail ons gerust voor informatie of een afspraak via het contact formulier.