Over mij

Katinka Heres is Kinesiologe  Registertherapeut en NAC trainer van beroep en begeleidt al jaren volwassen en kinderen naar betere vitaliteit en welbevinden. Door haar ervaring als coach en trainer kan ze snel contact maken met haar klanten en zet ze snel mensen weer op het juiste spoor. Tevens leert ze tevens de klant om na de coaching de geworven inzichten zich eigen te kunnen maken.
Zij heeft alle  trainingen en workshops die Heres Consultancy aanbied doorlopen en heeft dus ook zichzelf onderworpen aan een indringende zoektocht en verkenning naar zichzelf. In de jaren 80 is Katinka begonnen met de opleidingen. Door haar zoektocht naar de beste therapeutische aanpak is zij met vele stromingen in aanraking gekomen. Omdat ze niet te eenzijdig te werk wil gaan heeft zij zich breed georiënteerd en de beste methodieken geselecteerd aangaande het opheffen van blokkades en methodes om gestelde doelen te bereiken.

Zij werkt in grote projecten samen met collega’s die net als Katinka gaan voor de gestelde doelen met passie en doelkracht.

foto_Heres_ConsultancyHeres Consultancy bestaat sinds 1996 en hoopt nog lang van zich te mogen te laten horen, Katinka is een inspirator een ontwikkelaar en daarnaast ook zeker iemand die ook de humor weer terug brengt in iemands leven. Katinka gebruikt tevens haar inzichtelijke sensitieve gaven om sneller inzicht te krijgen in het patroon waar een persoon of een organisatie zich bevind en waar de sleutel tot succes te behalen is.

Katinka is een creatief persoon. In haar trainingen maakt ze gebruik van creatieve werkvormen om mensen tot zichzelf te laten komen, met veel zelfreflectie en daadkracht.

Een greep uit bedrijven en instellingen die eerder met Heres Consultancy in zee zijn gegaan, zijn: Ministerie van VROM, SNSbank regio Limburg, Managers AbnAmro, Scot-Marine Zuid-Afrika, Engeland en Nederland, CWI- Zorg re-integratie, medewerkers Forrum.

Praktijkadres en contactgegevens: zie onze contact pagina.
Tarieven: raadpleeg onze tarieven pagina.