Coaching

coaching_en_verbinden_01Wil je wel eens verder kijken dan jouw grenzen en verdieping ervaren van kennis en kunde? Wil je weten wat jouw Kern kwaliteit is en hoe je die nog beter kunt ontwikkelen? Wil jij jezelf en jouw omgeving beter managen?

Werkwijze:
We gaan jouw doelstellingen transparant maken aan de hand van een analyse en interventie. Tevens gaan we een check maken van jouw fysieke en emotionele weerbaarheid ofwel de vitaalscan meer info nodig?

klik dan even op de link .Mind Body & Soul coaching Vervolgens krijgen wij door die uitslag inzicht waar we aan mogen werken. Ik werk met je via verschillende invalshoeken via een tiental ontwikkelingsmodellen die resultaatgericht zijn. Ik leer je om dit proces met daadkracht compassie en humor te doorlopen. Tijdens de intake kijken we of het klikt en bekijken de duur van het traject.

Een van de voorwaarden om te slagen blijkt toch altijd wel de inspanning van de client. Nieuwe processen en werken met nieuwe patronen waaronder de emo-pincode vraagt inzet en daadkracht. Om het tot een natuurlijk proces te laten worden is zeker van belang dat jij ook jouw huiswerk doet. Het is natuurlijk wel zo dat ik tussen de coaching er voor je ben om je te steunen op fysiek en mentaal niveau.

Resultaat
Een van de voorwaarden om te slagen blijkt toch altijd wel de inspanning van de client. Nieuwe processen en werken met nieuwe patronen waaronder de emo-pincode vraagt inzet en daadkracht. Om het tot een natuurlijk proces te laten worden is zeker van belang dat jij ook jouw huiswerk doet. Het is natuurlijk wel zo dat ik tussen de coaching er voor je ben om je te steunen op fysiek en mentaal niveau. Resultaat: Meer plezier in je privé en in je werk en meer energie. Door inzet expertise en tevens vitaal scan en de begeleiding op maat. Door de emo –pincode kun je autonoom met jouw uitdaging aan de slag. Je krijgt daardoor inzicht waarom bewust of onbewust saboteert. Daarna maken we een werkplan en een Emo Pincode-schema. In een consult vertellen we meer hierover. Onze methodiek werkt op maat en wordt toegesneden op jouw profiel. De emo-pincode is een techniek die zelfs een  kind ook kan gebruiken, wanneer en waar het maar wil.

Analyse bewuste en onbewuste blokkades
We gaan met je aan de slag door te kijken wat je voelt en denkt. Onze methode analyseert bewuste en onbewuste blokkades. We halen hiermee boven wat jou belemmert. Je gaat je weer goed voelen en je kunt alles uit jezelf halen wat nodig is om te slagen. De prestaties verbeteren, zowel op sociaal als op werkniveau. Alle vaardigheden en mogelijkheden die je in je hebt worden vrijgemaakt. The sky is the limit.
Businessmen Running