Trainingen bedrijven

Trainingen en workshops voor bedrijven

Door haar werk in het verleden als rayon manager en educational manager kent zij als trainer en therapeut de uitdagingen van het vak en kan zij er daar door ook op een praktische manier op in springen. Door haar saleservaring kan zij daarom ook een creatieve training neerzetten gericht op de situatie die er nodig is op dat moment (training psychologisch verkopen, mental coach).
Als trainer is zij krachtig en creatief en blijft zij ook zoeken met de cursist naar niet voor de hand liggende oplossingen.
Haar kracht ligt volgens de cursisten in het mensen uit hun comfortzone te halen en hun eigen grenzen te laten overschrijden met als doel een reproduceerbaar concept dat hen op hun lijf geschreven is.

Businessmen RunningHoe werken wij?
Voor het welslagen van de training stellen wij het op prijs om de organisatiecultuur te bestuderen, de training wordt daar dan ook op aangepast. Zo bereiken wij elke keer dat de medewerkers de stof aangereikt krijgen die van toepassing zijn op de praktijk. Men krijgt uitdagingen uit te werken die van toepassing zijn op de werkvloer. Dit wordt gedaan aan de hand van praktijkvoorbeelden die men in een uitdagende leergang kan verkennen zo kan de cursist er van alle kanten mee aan de slag. Het succes van elke onderneming is voor 100% afhankelijk van elke individuele werknemer.

Wil je jouw mensen beter leren coachen?
Wil je als manager op een unieke manier mensen aansturen? Communicatie en emotioneel evenwicht is dé sleutel tot succes. Vraag snel een demo aan!  Voor meer informatie of een training op maat, neem contact op met Heres Consultancy.