Mind Body & Soul coaching

Kinesiologie

Het antwoord op vele vragen

Therapie coaching via een unieke aanpak via de Kinesiologie (integrale reflexanalyse) Emo Pincode NAC en complementaire geneeskunde, een concept dat zich al vele jaren heeft bewezen.

Bewustzijn en Onderbewustzijn – Body Mind Soul
Veel cliënten zijn laaiend enthousiast omdat ze het zelf kunnen toepassen en ook resultaat voelen. Deze methodieken werken via jouw bewustzijn en onderbewustzijn. Jouw belemmerende patronen worden doorbroken, zodat jij de regie over jouw eigen leven terugkrijgt. Breng Body, Mind en Soul in balans!https://youtu.be/z9vn7lE0zCY

Je bent op zoek naar een vervolg-traject.

Maar wat nu?!!

Je hoeft het niet allen te doen.

Wij kunnen jou verder helpen naar jouw herstel.

Hier werken wij met de mooiste technieken op maat.

Lichaamswerk groepsdynamiek gebruik van ruimte en herinneringen denk dan aan EMDR de Nei gaat trouwens wel iets dieper,

Je kunt onze  aan de werkwijze linken aan  Bessel van der Kolk.

Hoe bereiken wij jouw doelen?

Dat gaan we doen met de kinesiologie wat tevens de  Nei Nac omvat en allerlei mooie technieken die al jaren hun nut hebben bewezen.

NEI is begin jaren tachtig door de Amerikaanse chiropractor Scott Walker ontwikkeld. NEI is doorontwikkeld door de arts Roy Martina. De eerste opleiding Neuro Emotionele Integratie werd in 1995 in Nederland gegeven door Roy Martina. Inmiddels zijn er al veel NEI coaches en NEI therapeuten actief aan het werk. Er zijn verschillende Hbo-opleidingen in Nederland waar je de opleiding tot NEI therapeut kunt volgen.

NEI bestaat in zijn huidige vorm meer dan  25 jaar in Nederland.

Hoe werkt NEI?

NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van problemen en het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. De NEI therapevoorbij de klacht en gaat op zoek naar de oorsprong ervan. NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen.

Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden. Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het cel geheugen zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen.

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling. Dit doe je door een techniek waarbij de linker en de rechter met elkaar communiceren. Dit activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk. Er zijn geen lange praatsessies nodig, ook is het niet nodig oud zeer opnieuw te beleven.

Daarom ervaren mensen Kinesiologie en  NEI als Verschillende manieren van testen.

Een Kinesiologe /NEI therapeut kan op verschillende manieren informatie uit het onderbewustzijn halen. Er kan gewerkt worden met een biosensor, de O-ringtest of een andere spiertest. De manier van communiceren met het onderbewustzijn kun je vergelijken met een leugendetector-test. Als je iets zegt dat voor jou niet waar is, waar jij niet congruent mee bent, dan ontstaat er een kort moment van stress in je lichaam dat meetbaar is. De verschillende manieren van testen maken dit zichtbaar.

De biosensor is een bio-energetisch testapparaat.

Het is een uiterst gevoelig en nauwkeurig meetinstrument. Bij het testen van een cliënt, worden energetische trillingen en functies waargenomen en vertaald naar ‘zwak’ of ‘sterk’, als het ware een ‘ja’ of ‘nee’.

De O-ring spiertest komt uit de toegepaste kinesiologie.

De naam verwijst naar dr. Omura, de persoon die voor het eerst met deze spiertest ging werken en deze wereldkundig heeft gemaakt. Door vragen te stellen aan het onderbewustzijn van de cliënt en zijn/haar spierkracht te testen weet de NEI therapeut precies of het lichaam het met de vraag eens is of niet.

Er zijn ook andere manieren van spiertesten, bijvoorbeeld door een arm in een bepaalde positie te houden (de spier wordt geactiveerd) en met lichte druk te testen of de spier sterk blijft of verzwakt.

Voordelen van Kinesiologie/NEI

  • NEI werkt snel en effectief.
  • NEI is een zachte methode; er wordt niet eindeloos gepraat over de problemen en ze hoeven niet opnieuw te worden beleefd
  • NEI geeft waardevolle inzichten
  • Met NEI kom je snel tot de kern
  • NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam

Verschillende manieren van testen

Een NEI therapeut kan op verschillende manieren informatie uit het onderbewustzijn halen. Er kan gewerkt worden met een biosensor, de O-ringtest of een andere spiertest.

De manier van communiceren met het onderbewustzijn kun je vergelijken met een leugendetector-test. Als je iets zegt dat voor jou niet waar is, waar jij niet congruent mee bent, dan ontstaat er een kort moment van stress in je lichaam dat meetbaar is. De verschillende manieren van testen maken dit zichtbaar.

1 tot 10 sessies kunnen al effectief zijn om de een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Nei is een zachte methode er hoeft niet eindeloos gepraat te worden en je hoeft ook niet meer jouw problemen op nieuw te herbeleven.

NEI geeft je waardevolle inzichten.

Met Nei kom je snel tot de kern.

Met Nei wakker je jouw zelf herstellend vermogen aan van jouw lichaam

Nei is er voor iedereen in elke levensfase van jong naar oud

Nei kan prima samengaan met andere therapie vormen.

Doordat er met het onderbewustzijn word gecommuniceerd kan het ook heel goed voor dieren

Worden toegepast.

Nei kan toegepast worden bij vele klachten .

Lichamelijke klachten Allergie stress overgewicht concentratie klachten

Emotionele problemen zoals niet lekker in je vel relatie problemen communicatie problemen

Gedragsproblemen ADD ADHD Autisme met of zonder etiket

Persoonlijke ontwikkeling je wil een andere weg inslaan check waar sta in nu

Leerstoornissen dyslexie dyscalculie

Zwangerschap kinderwens

Verslavingen gamen sociale media gokken alcohol seks relaties

Ernstige ziekten kanker dementie

Vind de oorzaak van jouw klacht en ga van klacht naar Inner-peace en power met Nei  NAC

Dit resulteert in meer energie, vitaliteit en werklust zowel privé als zakelijk. Vanuit een holistische visie help ik je lichaam en geest, verstand en gevoel in harmonie te brengen. Ook kinderen kan ik hulp bieden bij het versterken van zelfvertrouwen en verhelpen van faalangst.

In veel gevallen is vergoeding door de ziektekostenverzekering mogelijk.
Bel of mail mij voor een afspraak of meer informatie!

Wil  jij de Phoenix worden  die altijd herrijst?

Voel je dan vrij om een telefonisch Gratis telefonisch doorbraakgesprek  aan te vragen.

Graag tot ziens! Katinka Heres

wij kunnen via deze test methode de kern vinden van jouw klacht