Referenties

SNS – SCOTMARINE – MAVIM – PALAS ATHENA – NS – ING

“Ik was jaren geleden al klant van Katinka als General Manager en reisde veel. Ik had soms even feedback nodig van een deskundig en neutraal persoon. Door deze coaching kon ik de acute stress door de technieken, aangereikt via deze coaching, beheersen en kon ik weer vitaal en helder over op mijn klanten en personeel. Katinka heeft samen met mij nadat ik noodgedwongen gestopt ben met mijn bedrijf en ik een burn out terecht kwam,  mij via een prachtig outplacement traject op de juiste plek kunnen plaatsen waar ik al mijn talenten gebruik en meer zin kan geven aan mijn echt missie en talenten.
Ik ben weer heerlijk aan het werk  ik ken mijn grenzen nu beter en weet wat ik kan wil en waar ik het voor doe.”
Christa Falhaber (ondernemer voorheen General Manager Scot Marin)


 

“Mijn ervaringen met de methoden zijn verbluffend. Ik merk echt dat je veranderd en je weet ook waar je sabotage liggen. De techniek is snel en geeft veel inzichten, daar er ook met medicatie gewerkt wordt, voel ik me ook veel fitter dan ooit, en ben een volledig anders mens geworden. Ook stressmanagement wat voorheen een opgave was is enorm verbeterd.”
Hr R. Suttorp (financieel adviseur OFA)


 

Snapshot_20130425_17

“Ik ben door deze coaching een betere ondernemer geworden accuraat vitaal en vol zelfvertrouwen in mijn kennis en kunde. Ik kwam tevens met een fysieke klacht en dat is tevens via de persoonlijke coaching en supplementadvies weer helemaal in topstaat!”
Mevr J. Kleinwolterink (ondernemer)

 

 


 

Mijn ervaring met de coaching is dat ik erg onzeker was naar andere mensen toe. Ik maakte me druk hoe ik over kwam. Ik ben ook vaak overspannen geweest. Door de coaching weet ik waar ik de fout in zou kunnen gaan. En daar door kan ik het ook voorkomen. Ik ben een gelukkiger en blijer mens geworden wat ik zelf nooit heb durven dromen, gezien mijn ervaringen in het verleden waar ik alleen maar gebruikt weert door mensen. Maar dat laat ik nooit meer toe! Ik heb mijn eigenwaarde terug en kom voor mezelf op. Ik ben dankbaar voor deze methode die ook mij heft kunnen helpen en dat in zo´n kort termijn. Het is nu drie maanden geleden en ik voel me nog steeds zo!“
Mevr Elly Lourens (beveiligingsbeamte)


 

“Katinka heeft als een ware coach mij geholpen mijzelf en mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Ze werkt intuïtief en onconventioneel maar toch heel systematisch alle levensaspecten af om een optimale genezing en zelfgevoel te creëren met als resultaat en gelukkig mens.”
Bernt Davidson (ING)


 

“Beste Katinka,
Ik wil jou nogmaals extra bedanken voor jou professionele ingreep. Ik denk veel positiefs over en verwacht veel van de volgende sessie. Jou manier van werken vindt ik steeds opmerkelijk, vol empathie en gezond verstand. Het heeft een positieve impact op mij gehad en ik blijf overtuigd dat vele mensen baat kunnen hebben bij jou manier van werken. Het is niet de eerste keer dat ik kom, maar steeds voel ik dat je altijd iets opheldert. Ik veronderstel dat sommige mensen het moeilijkheden om de alternatieven die je mentaal opent als mogelijk te aanvaarden. Het leven is tegenwoordig overal een zoektocht en je geeft ze dan toch wel een brede waaier mee als doorsnee normaliter gewend is en dat vindt ik ook heel fijn.
Dank voor je medewerking.”
Stephan Lourincin (ING België)


 

“Met mij is alles OK. In de laatste jaren is er veel gebeurd. Jij hebt mij daar een enorme impuls in gegeven. Daarnaast heb ik door jou aanpak een terugblik in mij leven gemaakt waardoor ik een aantal ervaringen heb getraceerd. Zo ben ik niet meer bang voor honden en ander zaken zijn opgelost. Vervolgens heb je aangegeven hoe ik ervaringen uit het verleden kon accepteren en neutraliseren in mij bestaan.
En mijn eigenwaarde is enorm gegroeid. Hierdoor kon ik volledig openstaan voor mijn omgeving en toekomstige plannen. Sindsdien ben ik in staat om mijn plannen te realiseren en vee succes te hebben in relatie mijn werk en mijn coaching van atleten. Ik heb `the art of assistence` kunnen waar maken naar mijn geliefden, en collega’s en ook de professioneel atleten die ik coach.
Ik kan jou en je team aan iedereen aan bevelen!”
Lex Eck van der Sluys onderzoeker/ trainer atleten


 

“Last van mijn bijnieren (vooral in bed), dat is helemaal over. Mijn spierenergie is VEEL BETER geworden. Ik ben ook minder angstig de laatse tijd, ik voel me zeker minder angstig en ik voel me meer OK. Voorheen had ik weinig energie, snel moe bijna niet meer kunnen lopen na de behandeling voor het eerst weer kunnen lopen sinds 30 jaar weer kunnen fietsen lopen ongeveer 3 km voorheen 50 meter. Ik kan weer dansen. Ik ben allerlei reguliere artsenspecialisten weten niet veel meer te doen dan medicijnen voor te schrijven. Ik voel me zekerder, meer zelfvertrouwen kan beter voor mezelf opkomen, minder angstig minder verlegen.”
klacht: myasthenie gravis
Mevr Marja Bakker


 

“Door de coaching kan ik als advocate de stress en hoge werkdruk aan. Ik kan dankzij de adviezen ook vitaal blijven door het maatadvies en de praktijkgerichte coaching.
N.N. (Advocate)


 

“Door deze coaching kan ik vlak voor een belangrijke meeting in top staat functioneren en straal veel daadkracht en authenticiteit uit.”
S. Vosters (Verzekering en acquisitie)